Novinky

Zarazické vinařství (Veselí nad Moravou). Pozvánka na ochutnávku vín

4.12.2018 8:09:00

Po čtyřech letech máte opět možnost ochutnat výborná vína z malého moderního vinařství na Slovácku.Ve Viničním altánu Vás očekáváme ve čtvrtek 6. prosince v 18.30 hod. Zarazické vinařství (Veselí nad Moravou) Před čtyřmi lety nová hvězdička na moravském vinném nebi, pojmenovaná po městské čtvrti na jihozápadě Veselí nad Moravou. Nyní již osvědčené vinařství... Celý článek

HARMONIE KONTRASTU. Srdečně zveme na výstavu obrazů

3.12.2018 8:30:00

Miroslav Mužík HARMONIE KONTRASTU Viniční altán 1.12. 2018 - 31.1.2019 Vernisáž 10.12. 2018, 18h Harmonie kontrastu Miroslava Mužíka Jeho malířskou cestu umělecky vedly špičky českého výtvarného umění, profesoři Zdeněk Sýkora a Vladislav Mirvald. Miroslav Mužík... Celý článek

NEobyčejná vína Ondřeje Brdečka z Kobylí. Pozvánka na ochutnávku vín

29.11.2018 15:49:00

Po třech letech se nám opět představí špičkový, přímo charismatický vinař z Kobylí. Velmi originální vinař Vás očekává ve Viničním altánu v pražské Gröbovce v úterý 4. prosince v 18.30 hod. NEobyčejná vína Ondřeje Brdečka z Kobylí Ondřej Brdečko nám ve Viničním altánu opět představí ta svá, obyčejná, ale zároveň neobyčejná vína. Tentokrát ... Celý článek

Quinta de Santa Eufemia (Porto). Pozvánka na ochutnávku vín

27.11.2018 7:00:00

Skvělá portská vína ze špičkového rodinného vinařství můžete opět po roce ochutnat ve Viničním altánu v pražské Gröbovce. Očekáváme Vás ve čtvrtek 29. listopadu v 18.30 hod. Quinta de Santa Eufemia (Porto) Velmi atraktivní sestavu krásných vín z proslavené portugalské oblasti Douro pro Vás opět připravila Martina Košanová z dovozní společnosti s výmluvným názvem DOBRÉ PORTSKÉ... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist