Novinky

Mexická noc v Regině

22.2.2009 8:55:00

Mexická fiesta a svátek svatého Valentýna - jak to jde k sobě? V pražském hotelu Regina jsme se přesvědčili o tom, že se to rýmuje opravdu nádherně. Chce... Celý článek

Od Plačků: dobrá kvalita i cena!

20.2.2009 12:38:00

Téměř přesně po roce představil ve Viničním altánu především svá nová vína Jan Plaček, vinař z Moravských Bránic. Zájem o ně byl nadprůměrný a mne moc potěšilo nejen to, že Plačkova vína mají stále dobrou kvalitu, ale také výbornou... Celý článek

Řecký večer ve stylu Tsantalis

20.2.2009 12:28:00

Rodinná společnost Evangelos Tsantalis není samozřejmě žádné butikové vinařství, produkující omezené množství exkluzívních vín. Naopak, je... Celý článek

Od Plačků: dobrá kvalita i cena!

20.2.2009 12:03:00

Téměř přesně po roce představil ve Viničním altánu především svá nová vína Jan Plaček, vinař z Moravských Bránic. Zájem o ně byl nadprůměrný a mne moc potěšilo nejen to, že Plačkova vína mají stále dobrou kvalitu, ale také výbornou... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist