Novinky

Prvotřídní partie Leoše Horáka

11.6.2009 13:24:00

Leoš Horák do Viničních altánu nakonec nepřijel, takže se budeme těšit na příští rok. Petr Zárybnický nám tedy osobně představil deset novinek... Celý článek

Atraktivní odrůdy opět bodovaly

10.6.2009 13:42:00

Velmi náročné jsou ochutnávky vín Vinařství Bukovský z Kobylí. A nejen pro velký počet vzorků, ale také kvůli velmi rozmanitým a často i... Celý článek

Vína z Valongy: jak se za rok změnila?

9.6.2009 9:02:00

„Třináct převážně odrůdových vín z málo známé vinařské oblasti Valle del Cinca na severovýchodě Španělska jsme měli možnost ochutnat díky Michalu Klementovi, který u nás zastupuje sklepy Finca Valonga. Ochutnávka... Celý článek

Od Lekavých potěšily ryzlinky

5.6.2009 9:15:00

Po sofistikovaném Mikrosvínu jsme ve Viničním altánu ochutnávali naprosto odlišná vína - tak trochu klasiku v „sedláckém“ stylu se všemi plusy... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist