Novinky

Ohlédnutí za loňským ročníkem o nejlepší český houskový knedlík

18.11.2009 12:32:00

Ohlédnutí za loňským ročníkem... Celý článek

Svatý Martin přijel do Gröbovky včas!

11.11.2009 10:39:00

Do Viničního altánu přijel svatý Martin přesně na čas - 11. listopadu v 11.11 hod. Letos nikoliv na bílém koni, ale samozřejmě se Svatomartinskými a dalšími mladými víny ze sklizně 2009. Na výběr je nyní ve Viničním altánu 15 vín z Moravy i Čech. Věrní... Celý článek

Široká italská náruč

11.11.2009 10:34:00

Třináct vín ze tří italských vinařských oblastí jsme ochutnali na prezentaci dovozní společnosti La Rocchetta, s.r.o. Pánové Tomáš Hervert a... Celý článek

Tekutá krása z argentinské Patagonie

9.11.2009 13:21:00

Jorge Atisha zahajoval v lednu letošní degustace ve Viničním altánu víny z chilského vinařství Santa Ema. A v září přijel znovu, aby představil... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist