Novinky

Deset let Tanzbergu Mikulov

8.3.2009 12:01:00

V rámci oslav desátého výročí založení vinařství se 23. února ve vinném baru Monarch uskutečnila dychtivě očekávaná ochutnávka. Zakladatel, europoslanec pan Vladimír Železný, svá vína osobně představil. Lidí bylo asi... Celý článek

Deset let Tanzbergu Mikulov

8.3.2009 8:41:00

V rámci oslav desátého výročí založení vinařství se 23. února ve vinném baru Monarch uskutečnila dychtivě očekávaná ochutnávka. Zakladatel, europoslanec pan Vladimír Železný, svá vína osobně představil. Lidí bylo asi... Celý článek

S potěšením z Bavor!

24.2.2009 12:10:00

Vinařství Jaroslava Drmoly z Bavor bylo dalším příjemným moravským překvapením ve Viničním altánu. Vinař a jeho paní Zdeňka nám představili... Celý článek

S potěšením z Bavor!

24.2.2009 8:46:00

Vinařství Jaroslava Drmoly z Bavor bylo dalším příjemným moravským překvapením ve Viničním altánu. Vinař a jeho paní Zdeňka nám představili... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist