Novinky

ONA a Coyam, opravdová chilská krása

17.12.2008 18:21:00

Opravdu netradiční byla sestava vín na degustaci dvou chilských vinařství - Anakena a Emiliana. Produkty obou k nám dováží společnost Trumf Wines. Její zástupci Matouš Petráň a Petr Gallia nám ve Viničním... Celý článek

Sauvignon Forum 2008

17.12.2008 18:16:00

Vážení přátelé dobrých vín, dovolte mi podělit se s Vámi o radost z vítězného tažení Sauvignon Forem 2008. V pátek 12.12.2008 byly slavnostně vyhlášeny na brněnské Nové radnici výsledky letošního... Celý článek

S Koráby na jedné lodi

16.12.2008 18:25:00

Bratři Korábové nakonec šťastně propluli podvečerní přehuštěnou dopravou a včas zakotvili u cíle: ve Viničním altánu v pražské Gröbovce, kde je uvítali příznivě naložení hosté. Mnozí z nich se totiž po loňské... Celý článek

Navzdory lijáku se Beaujolais opět vrátilo

15.12.2008 18:33:00

Samozřejmě i do Viničního altánu v pražské Gröbovce, třebaže venku řádil pořádný liják a milovníci vína, a to i ti s deštníky, přicházeli... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist