Novinky

Nejen košer vína zdobí Vinařství Dvořáček

11.9.2008 8:47:00

Nejen košer vína zdobí Vinařství Dvořáček Mikulčické rodinné Vinařství Dvořáček LTM (zkratka jmen Lubomír, Tomáš a Martina)... Celý článek

Konfrontace vůní a chutí - ze Slovenska

11.9.2008 8:31:00

Konfrontace vůní a chutí - ze Slovenska Po dlouhé době jsme ve Viničním altánu opět ochutnali slovenská vína. V tomto případě z jihoslovenského Veľkého... Celý článek

Vstřícná nadílka od Dufků

3.9.2008 8:53:00

Další příjemný zážitek s moravskými víny ve Viničním altánu. Postaral se o něj svatobořický vinař Josef Dufek. A to nejen bohatou paletou svých vín, ale také poutavým komentováním všeho, co s jejich zrozením souvisí. Ochutnali jsme čtrnáct degustačních... Celý článek

Inspirující výlet do jižní Francie

2.9.2008 11:48:00

Na degustacích ve Viničním altánu jen výjimečně neochutnáme bílé víno. A naprosto výjimečně naopak degustujeme více než dvě růžová. Když se však chceme seznámit s víny z jihofrancouzské Provence a Údolí Rhôny, musíme počítat právě s drtivou převahou... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist