Novinky

S víny i humorem - od Štěpána Maňáka

27.12.2008 19:59:00

Po půldruhém roce přijel žádovický vinař Štěpán Maňák opět do Viničního altánu představit svá vína. A i... Celý článek

Všechny krásy Španělska

26.12.2008 16:19:00

„Španělskou zemi mám tak rád, o jejích vínech si nejen zpívám“ - tak nějak bych mohl v parafrázi začít toto povídání o této ochutnávce ve Viničním... Celý článek

Malý výlet za vůní a chutí Francie

22.12.2008 16:25:00

Putovat po vinařských oblastech Francie by se snad dalo donekonečna. Je přitom složité vybrat si vína na prezentaci třeba jen z nabídky jednoho... Celý článek

Tekuté potěšení z Mendozy

19.12.2008 18:15:00

K vínům z argentinského vinařství Bodegas y Viňedos Pascual Toso v proslulé Mendoze mám od první chvíle, kdy jsem je ochutnal, citový vztah. Žádné... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist