Novinky

Bulharský červený finiš - Uniquato!

9.2.2009 12:55:00

Téměř tři a půl roku jsme na řízených degustacích ve Viničním altánu neochutnali bulharská vína, která se zde předtím představila... Celý článek

Co sklep dal? Milé Španělsko!

6.2.2009 19:22:00

Španělská vína, která dováží Eva Dousková a její firma Espanim, s.r.o., jsme měli možnost ve Viničním altánu ochutnat již několikrát... Celý článek

Ochutnávka vín hrdých na svůj původ z vinařství Znovín Znojmo; vinice Šobes

5.2.2009 19:24:00

Znovín Znojmo je to moravské vinařství, které nabízí nejrozšířenější a snad i nejstarší zásilkovou i rozvážkovou službu po celé republice, privátní boxy na uskladnění vína a ucelený Vinařský turistický program. Také obhospodařuje... Celý článek

Za okny mráz - uvnitř hřejivé Chile

26.1.2009 19:38:00

Zatímco v jihoamerickém Chile se připravovali na sklizeň hroznů z ročníku 2009, v pražské Gröbovce napadl sníh a přitom mrzlo až praštělo. A my jsme zahájili... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist