Novinky

Štědrý večer - v květnu!

4.6.2009 19:11:00

Kdo nevyužil příležitost zúčastnit se ochutnávky vín Martina Šebesty ve Viničním altánu, ten může jen litovat. Již loni jsme mohli poznat velmi zajímavá vína, nyní se zcela potvrdil nesmírný talent a schopnosti mladého vinaře... Celý článek

„Šeďák" na špici, červená v závěsu

4.6.2009 12:54:00

Letošní „spanilou jízdu“ velkobílovických vinařů do pražského Viničního altánu (do konce července jich bude ještě sedm) zahájil starší z bratrů Teturů - Tomáš - se svým synem, sklepmistrem Alešem. A byla... Celý článek

Mikrosvín - na patře i v srdci!

4.6.2009 9:29:00

Z prezentace vín z Mikrosvínu Mikulov mám nejprve dvě zprávy. Nejprve tu špatnou - očekávaný Ryzlink vlašský z řady Flower line do Prahy nepřijel... Celý článek

„Čtyři oči" pro jedna ústa

4.6.2009 9:07:00

Jemný italský „štych“ v argentinských vínech - i tak bych mohl charakterizovat produkty vinařství Famiglia Quattrocchi z Mendozy, které nám ve Viničním altánu představil Martin Kozák z karlovarské dovozní... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist