Novinky

Široká italská náruč

11.11.2009 10:34:00

Třináct vín ze tří italských vinařských oblastí jsme ochutnali na prezentaci dovozní společnosti La Rocchetta, s.r.o. Pánové Tomáš Hervert a... Celý článek

Tekutá krása z argentinské Patagonie

9.11.2009 13:21:00

Jorge Atisha zahajoval v lednu letošní degustace ve Viničním altánu víny z chilského vinařství Santa Ema. A v září přijel znovu, aby představil... Celý článek

To nejlepší od „větší sestry" Mikrosvínu

5.11.2009 13:30:00

Název Moravské vinařské závody sice mnoha lidem asociuje produkci předrevolučních vinařských velkofirem, nicméně znalci velmi dobře vědí,... Celý článek

Netradičně tradiční vinař z Kobylí

4.11.2009 13:48:00

Jiří Varmuža z Kobylí je poněkud netradiční, lépe řečeno v pravém slova smyslu spíše tradiční vinař, možná trochu selsky tvrdohlavý, ale poctivý... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist