Novinky

Chilsko-argentinské chuťové tango

2.11.2009 14:15:00

Po dlouhé sérii vín z Moravy a Čech, trvající od počátku června, jsme měli ve Viničním altánu opět možnost ochutnat ta zahraniční, konkrétně... Celý článek

Trochu kolísává kvalita z Rakvic

29.10.2009 14:44:00

Přiznám se, že o rakvickém Vinařství Pavel Puklický jsem nevěděl prakticky nic - tedy až do jeho premiérové prezentace ve Viničním altánu... Celý článek

Znovín opět nezklamal

27.10.2009 15:03:00

Ano, začali jsme netradičně, ale naprosto stylově a funkčně, červenými víny. Ostatně tak jsme si na to u pravidelného hosta ve Viničním altánu,... Celý článek

A vrcholem bylo Grand Cuvée Caberner!

26.10.2009 14:20:00

Čejkovický vinařský kouzelník Petr Bíza opět okouzlil hosty Viničního altánu (tolik dívek a žen na degustaci bývá jen na portských a dalších... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist