Novinky

Trocha smůly a nejen krásná Frankovka!

27.3.2009 10:47:00

Degustaci vín z Vinařství Spielberg CZ provázela od počátku nebývalá smůla. Nejprve se měnil již zveřejněný termín, poté se nemohl dostavit... Celý článek

Také chardonnay zdobí Lechovice

27.3.2009 10:42:00

Nejen proslulá pálava, ale také chardonnay zdobí Lechovice. Milovníky odrůdy Chardonnay, a zvláště tohoto vína z produkce Vinných sklepů Lechovice, mohu totiž potěšit příznivou zprávou: Chardonnay 2008 v pozdním sběru, které se na cestu... Celý článek

Tekutá kvalita ze slunné Gruzie

25.3.2009 11:09:00

Ačkoliv gruzínská vína z vinařství Teliani Valley, která k nám dováží společnost Gedevani, s.r.o., jsme ve Viničním altánu ochutnali již potřetí,... Celý článek

Válkův „cabernetový finiš"

23.3.2009 12:31:00

Po roce jsme měli možnost ve Viničním altánu znovu přechutnat vína skromného a pracovitého vinaře z Nosislavi a jeho manželky. Produkty Vinařství... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist