Novinky

Dufkova repríza: nejen skvělé prémie!

26.10.2009 14:12:00

Repríza svatobořického vinařství Josefa Dufka ve Viničním altánu byla neméně zdařilá jako jeho loňská letní premiéra. „Hlavní sál“... Celý článek

Mazlivá kvalita z bořetického sklepa

25.10.2009 14:53:00

Technolog Libor Budín z Rodinného vinařství Jedlička & Novák se měl čím pochlubit. Přivezl z bořetického sklepa deset vzorků - pět bílých a stejný počet červených, v drtivé většině nadprůměrných. A také několik krásných vinných... Celý článek

Pozdrav z Perné s „ledovou" tečkou

14.9.2009 13:07:00

Na své v pořadí již třetí ochutnávce ve Viničním altánu nám Stanislav Popela z Perné představil třináct vín, většinou z ročníku 2008... Celý článek

Nejen krásné pinoty z Krásné hory

4.9.2009 13:51:00

Premiérová třináctka z Vinařství Krásná hora ve Starém Poddvorově, snad až na jedno červené víno, které do řady opravdu kvalitních vín opravdu nezapadlo, byla zdařilá. Marek Vybíral z tohoto malého a poměrně... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist