Novinky

Krása a originalita Vondrákových vín

12.7.2009 18:46:00

Moje dlouholeté přesvědčení, že i v Čechách se vyrábějí špičková vína, znovu potvrdil ve Viničním altánu Luděk Vondrák z Mělníka. Mladý,... Celý článek

V „samoobslužné" repríze zvítězilo André

9.7.2009 18:53:00

Vůbec poprvé se ve Viničním altánu přihodilo, že vinař vína přivezl, ale nemohl se zúčastnit degustace. Milana Sedláka z velkobílovického rodinného... Celý článek

Maděřičova paleta s bílými špičkami

24.6.2009 18:59:00

Již potřetí nám Ludvík Maděřič, osobitý vinař z Moravského Žižkova, představil svá vína ve Viničním altánu. Také letos bylo vzorků... Celý článek

Fojtíkova kvalita a krása Hibernalu

23.6.2009 19:05:00

Repríza vín z Vinařství Zdeněk Fojtík ve Viničním altánu ukázala, že toto čejkovické vinařství má v kvalitě svých vín opravdu pěkně našlápnuto... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist