Novinky

Tokajské od Kissů: starší i nová generace

8.12.2008 19:05:00

Tak jsme poznali další vinařství z Tokaje. Díky rodině Chvátalových ze Zbraslavi, která tato ušlechtilá maďarská vína dováží a také... Celý článek

Francouzské toulky vrcholily v Gigondas

7.12.2008 19:10:00

Po necelých dvou měsících jsme ve Viničním altánu opět navštívili Francii, konkrétně její jihovýchodní a jižní část. A díky Aleši Svobodovi z dovozní společnosti La Caoba, s.r.o. jsme měli možnost ochutnat vína z několika... Celý článek

Štastné chvíle s Ampelosem

3.12.2008 19:25:00

Do třetice všeho dobrého - pochopitelně ve víně. Lukáš Kylián ze znojemského šlechtitelského vinařství Ampelos nám již potřetí předvedl ve... Celý článek

Rakvické potěšení: nejen Pálava

2.12.2008 19:22:00

Již podruhé jsme měli možnost ochutnat ve Viničním altánu vína z mladého vinařství... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist