Novinky

Skoupilova vína: bílá tenčí, červená boubelatá

14.10.2008 20:06:00

Konečně se ve Viničním altánu osobně představil i velkobílovický vinař Petr Skoupil, takže jsme měli možnost říci mu své názory na ochutnávaná... Celý článek

Óda na radost z Modrého sklepa

9.10.2008 20:13:00

Ještě ve středu odpoledne jsem byl silně nachlazen a do Viničního altánu v Gröbovce jsem odcházel s obavou, že na ochutnávce vín z Modrého... Celý článek

Po náhradní trase od severu na jih - a zpět!

7.10.2008 20:18:00

Původně plánované „vinařské turné“ po jižní Itálii se nakonec (vína z jihu ještě nedorazila) změnilo v náhradní turné od severu na jih země na Apeninském poloostrově. Šárka Windsorová z dovozní společnosti Víno & čokoláda,... Celý článek

Sladká vlna z Valtic

2.10.2008 20:24:00

Moc jsem se těšil na vína ze Školního sklepa Venerie valtické střední vinařské školy. Přecházeje je výborná pověst, některá vína jsem již... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist