Novinky

Kvalitní školení z Reistenu

31.7.2009 19:52:00

inařství Reisten se sklepy v Pavlově patří rozhodně ke klenotům českého vinařství, sice mladším, nicméně dostatečně třpytivým a žádoucím. Již třetí degustace vín z Reistenu byla ve znamení absolutně rekordního zájmu... Celý článek

Mazlivá vína od Šomanů

30.7.2009 11:21:00

Premiéra ve Viničním altánu se dolnodunajovickému rodinnému Vinařství Šoman rozhodně zdařila. Třináct vzorků, převážně bílých vín,... Celý článek

Esterkova velká série

29.7.2009 11:42:00

V zaplněném „hlavním sále“ Viničního altánu nám mladý čejkovický vinař Vítek Esterka při své úspěšné repríze představil celou škálu... Celý článek

Jak jsme se Sedláčkem šplhali na Vrbicu

27.7.2009 11:51:00

Vítek Sedláček z Vrbice (musím si zapamatovat, že vždy přijíždím „na Vrbicu“, jinak to budu mít u tamních vinařů špatné) je nejen prvotřídní vinař, ale také výborný průvodce svými víny. Proto mne poněkud mrzelo,... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist