Novinky

Krásný je svět španělských vín

27.5.2008 13:34:00

Opravdovou krásu kvalitních španělských vín jsme si mohli vychutnat v zaplněném „velkém sále“ Viničního altánu na prezentaci dovozní společnosti B.M.C. Brno. Známý degustátor a velký... Celý článek

Vondrák: nenápadná elegance špičkových vín

22.5.2008 13:40:00

Příjemným osvěžením nejen samotných hostů Viničního altánu, ale našich degustací vůbec, byla prezentace vín mladého mělnického vinaře Luďka Vondráka. Především ryzlinky a u nás nepříliš frekventovaná vína z odrůdy Kerner byly opravdu svěžím... Celý článek

Neronet a další krása od Esterky

20.5.2008 13:43:00

Mladý čejkovický vinař Vít Esterka patří dnes k absolutní špičce v této velmi proslavené vinařské obci. Potvrdil to i na prezentaci svých vín v Viničním altánu, kde představil (bohužel díky krásnému počasí... Celý článek

Působivá sestava vín z Hrušek

12.5.2008 13:48:00

Bez ohledu na několik velkých rozdílů v hodnocení jednotlivých vzorků členy „vrcholového týmu“, dojem, který vína Richarda Tichého z Hrušek zanechala ve Viničním... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist