Novinky

Příjemný večer vyvrcholil Čertorajem!

26.1.2009 19:32:00

Vždy mne potěší, když má ve Viničním altánu úspěch některé z malých moravských či českých vinařství. Letošní druhá degustace mi tuto radost přinesla. Vína z křepického vinařství Marka Štýbla Vitis... Celý článek

Sváteční rozloučení z Tokaje i Egeru

30.12.2008 19:43:00

Vánoce se přiblížily, a tak přišel i závěr letošních degustací ve Viničním altánu. Tečku (částečně sladkou) obstarala přesně týden před Štědrým dnem maďarské vína. Bílá z Tokaje, červená... Celý článek

Tak chutná Jižní Amerika!

29.12.2008 19:48:00

Dovozní společnost K2T, s.r.o. představila ve Viničním altánu svá vína již několikrát. A vždy, k potěšení degustujících, jim nabídla... Celý článek

Vinařství s ještě utajeným potenciálem

29.12.2008 19:29:00

Po třech degustacích zahraničních vín jsme se ve Viničním altánu opět vrátili domů - na Moravu. Přesněji k vínům v tamním tradičním stylu se všemi... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist