Novinky

PRAVÉ VINOBRANÍ VINOHRADSKÉ V GRÖBOVCE

1.9.2007 10:18:00

Začalo to ve čtvrtek tiskovou konferencí ve Viničním altánu, kterou uspořádala Vinohradská paní starostka Jana Černochová s ostatními organizátory jediného a pravého Pražského historického vinobraní s upozorněním na páteční předkolo na Náměstí... Celý článek

Aromatická vína - nejlepší z Líbalovy palety

30.11.1999 12:34:00

Po loňské premiéře mělo Vinařství Líbal z Horních Dunajovic ve Viničním altánu očekávanou reprízu. Marek Líbal přivezl na ochutnání jedenáct vzorků z ročníků 2005... Celý článek

V atraktivním království ryzlinků

13.11.1999 11:17:00

Tolik ryzlinků Rýna během dvou hodin jsem rozhodně ještě nikdy neochutnal. Jejich milovník a svého často poměrně častý host ve Viničního altánu Ivan Dramlitsch se do německých... Celý článek

Ve finiši bodovalo Šalšovo André

30.11.1998 13:16:00

Po loňské pauze opět přijel do Viničního altánu vinař Václav Šalša z Kostelce u Kyjova, aby nám představil opravdu bohatou paletu svých vín, včetně dvou ještě nenalahvovaných vzorků z ročníku 2010. Bohatý večer s velmi zajímavými víny, třebaže... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist