Novinky

Neronet a další krása od Esterky

20.5.2008 13:43:00

Mladý čejkovický vinař Vít Esterka patří dnes k absolutní špičce v této velmi proslavené vinařské obci. Potvrdil to i na prezentaci svých vín v Viničním altánu, kde představil (bohužel díky krásnému počasí... Celý článek

Působivá sestava vín z Hrušek

12.5.2008 13:48:00

Bez ohledu na několik velkých rozdílů v hodnocení jednotlivých vzorků členy „vrcholového týmu“, dojem, který vína Richarda Tichého z Hrušek zanechala ve Viničním... Celý článek

Kubíkova vína ve „sladším kabátku"

7.5.2008 9:59:00

Velkobílovický vinař Michael Kubík možná některý z nás trochu zaskočil vyššími zbytkovými cukry ve svých bílých vínech. V poslední době ve Viničním altánu ještě dozrávají „sladké plody“ ročníků 2005 a především 2006, které se urodily... Celý článek

Staňova nepřekvapení a překvapení

5.5.2008 10:05:00

„Tak dnes jsem tady na vás sám“, hlasil mi na uvítanou Staňa Mádl. „Bez cimbálu, žádný „beninský král“, čímž narážel na svá překvapení z minulých let. Letos nás totiž velkobílovický vinař Stanislav Mádl navštívil se svými víny již počtvrté... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist