Novinky

Sladká vlna z Valtic

2.10.2008 20:24:00

Moc jsem se těšil na vína ze Školního sklepa Venerie valtické střední vinařské školy. Přecházeje je výborná pověst, některá vína jsem již... Celý článek

Argentinské vinařské tango na Vinohradech

30.9.2008 20:34:00

Zatímco loni v únoru se na premiérové velké prezentaci argentinských vín v Praze představil v Národním domě na Vinohradech tucet vinařství z této... Celý článek

Vinobraní začalo, Lechovičtí sklízejí i medaile

25.9.2008 20:36:00

Protože vína z Vinných sklepů Lechovice, s.r.o. se již pravidelně účastní řízených degustací ve Viničním altánu v pražské Gröbovce a zároveň jsou také v trvalé nabídce tamního vinného restaurantu, rád se podělím o další příznivou zprávu. Jelikož... Celý článek

Coppolova repríza s několika „taháky"

24.9.2008 20:41:00

Repríza „filmových“ vín Francise Forda Coppoly ve Viničním altánu nebyla tak opulentní jako premiéra před rokem. Nicméně vzorky, které přivezla (stejně... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist