Novinky

Francouzské potěšení s moselským bonbonkem

22.3.2009 12:45:00

O další z krásných ochutnávek ve Viničním altánu se postarali nejen francouzští vinaři a jejich vína, ale také všichni, kteří je nám představili a nalévali - Pavel Ondráček, Martin Kopecký i obě milé a hezké „šenkýřky“... Celý článek

„Francouzský" kabát, africké srdce!

20.3.2009 10:27:00

Přes dopravní nehodou před Prahou dorazil sommelier Martin Marek do Viničního altánu včas, aby nám představil osm jihoafrických vín z nabídky českobudějovické... Celý článek

Nejen veltlín zdobí Heinze Bauera

16.3.2009 12:55:00

Kdyby „Vítězný únor“ byl stále vítězný, tak bychom těžko mohli 25.února ochutnávat ve Viničním altánu vína z vinařství Heinze Bauera z... Celý článek

Mutěnický „nováček" zaujal Hibernalem

13.3.2009 13:01:00

Naprostý nováček ve Viničním altánu a také pro drtivou většinu přítomných - mutěnické Vinařství Petr Štěpánek. Žádné velké překvapení se však nekonalo. Vína byla spíše průměrná, nicméně v několika... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist