Novinky

Mikrosvín - na patře i v srdci!

4.6.2009 9:29:00

Z prezentace vín z Mikrosvínu Mikulov mám nejprve dvě zprávy. Nejprve tu špatnou - očekávaný Ryzlink vlašský z řady Flower line do Prahy nepřijel... Celý článek

„Čtyři oči" pro jedna ústa

4.6.2009 9:07:00

Jemný italský „štych“ v argentinských vínech - i tak bych mohl charakterizovat produkty vinařství Famiglia Quattrocchi z Mendozy, které nám ve Viničním altánu představil Martin Kozák z karlovarské dovozní... Celý článek

Zúčastněte se Královského koštu!

2.6.2009 9:31:00

Král vín České republiky 2009, největší soutěž svého druhu u nás, připravuje sérii čtyř veřejných prezentací oceněných vín s názvem Královský košt. Návštěvníci se mohou těšit na téměř 400 nejlepších vín letošního soutěžního ročníku,... Celý článek

Zcela neobvyklá ochutnávka moravských vín a vepřových pečení

27.4.2009 9:37:00

Sommeliér Zdenek Reimann Zcela neobvyklá ochutnávka moravských vín a vepřových pečení, uzenin a kořeněných bůčků na večeru Zdenka Reimanna ve středu 22. 4. 09 docela uchvátila... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist