Novinky

Argentinské vinařské tango na Vinohradech

30.9.2008 20:34:00

Zatímco loni v únoru se na premiérové velké prezentaci argentinských vín v Praze představil v Národním domě na Vinohradech tucet vinařství z této... Celý článek

Vinobraní začalo, Lechovičtí sklízejí i medaile

25.9.2008 20:36:00

Protože vína z Vinných sklepů Lechovice, s.r.o. se již pravidelně účastní řízených degustací ve Viničním altánu v pražské Gröbovce a zároveň jsou také v trvalé nabídce tamního vinného restaurantu, rád se podělím o další příznivou zprávu. Jelikož... Celý článek

Coppolova repríza s několika „taháky"

24.9.2008 20:41:00

Repríza „filmových“ vín Francise Forda Coppoly ve Viničním altánu nebyla tak opulentní jako premiéra před rokem. Nicméně vzorky, které přivezla (stejně... Celý článek

Chilské oživení: Errazuriz

23.9.2008 20:46:00

Již podruhé během jednoho měsíce jsem měl (a se mnou mnoho dalších milovníků vína) možnost ochutnat novinku na našem trhu - produkty... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist