Novinky

Coppolova repríza s několika „taháky"

24.9.2008 20:41:00

Repríza „filmových“ vín Francise Forda Coppoly ve Viničním altánu nebyla tak opulentní jako premiéra před rokem. Nicméně vzorky, které přivezla (stejně... Celý článek

Chilské oživení: Errazuriz

23.9.2008 20:46:00

Již podruhé během jednoho měsíce jsem měl (a se mnou mnoho dalších milovníků vína) možnost ochutnat novinku na našem trhu - produkty... Celý článek

Výborní - jako na filmovém plátně!

22.9.2008 21:02:00

Mnozí z hostů prezentace vín vinařství dvou slavných francouzských herců Gerarda Depardieua a Pierra Richarda byli nejen překvapeni vysokou kvalitou... Celý článek

Nejen košer vína zdobí Vinařství Dvořáček

11.9.2008 8:47:00

Nejen košer vína zdobí Vinařství Dvořáček Mikulčické rodinné Vinařství Dvořáček LTM (zkratka jmen Lubomír, Tomáš a Martina)... Celý článek

Společenský klub

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

16.6.2018 7:00:00

Lahodné a velice vhodné chuťovky k vínu. Barčinky®

Nová hvězda na trhu pro labužníky. Barčinky®

Možná, že jsem překonala obložený chlebíček, nejméně praktičností.
Skvělý obložený chlebíček bývá často předmětem nežádoucího veselí, kdy dámám padá vajíčko do dekoltu a pánům abstraktně zdobí kravaty. Nejen proto jsem vymyslela Barčinky.

S obrovskou úctou k pánům Paukertovi a Janu Skramlíkovi, vynálezcům obložených chlebíčků, musím se smutkem konstatovat, že dnes používané suroviny na chlebíčky, včetně veky, jsou pro mne nemyslitelné. Majonézy z rybího tuku, veka je chemická sloučenina náznaku mouky s něčím a tak bych mohla dlouze pokračovat. Z důvodů těchto jsem udělala Barčinky, které jsou naprosto poctivé.


Pokračování na  barcinky.cz

TOPlist