Nejlepší vepřové výpečky vaří pan Kratochvíl

1. 8. 2012

     Mám rád českou klasickou stravu, která je poctivě připravována.
     Při toulkách za fotografiemi se rád nechávám překvapit tím, co mi příslušně místní restaurace nabídnou. Někdy jsem zklamán a do takové restaurace již nikdy nepůjdu a naopak jsou takové, kam se jistě vrátím.
     Takovou restaurací kam se rád vrátím je Sobotecká Bůrovna, kde vládne pan Kratochvíl. Jeho vepřové výpečky s domácím knedlíkem a skvělým výpekem jsou opravdu k sežrání. Žádná faleš, žádná kupovaná omáčka nebo rozbředlý knedlík. V restauraci Bůrovna jsou všechna jídla připravována jako kdysi u babičky, bez náhražek a jiných vymožeností moderní doby.
     Pojedete-li kolem Sobotky, tak vřele doporučuji zajet k nádraží a nechat se vtáhnout do skvělého chuťového zážitku. Jídelní lístek, týdenní i stálý najdete na adrese www.burovna.cz
     A víno mají od pana Hrušky.

     Dobrou chuť!

     Fotografie se kliknutím myší na fotografii nechají zvětšit.
     Foto Peba
 

TOPlist