Setkání s umělcem

2. 4. 2013

Přijďte si ve Čt 11.4. 2013 od 18h do Viničního altánu popovídat o fotografiích osobně s Rudou Jungem a strávit tak příjemný večer, v hezkém prostředí uprostřed pražské Grébovky, v uvolněné, inspirativní a neoficiální atmosféře a dát tak průchod třeba nějakým vlastním tvůrčím záměrům, které už tak dlouho odkládáte …

Ve druhé polovině večera jsme Vám připravili ještě další překvapení. Ukázky ze svého nově připravovaného románu Noc v Mejdlovarně Vám osobně přečte Eva Hauserová. Dost možná ji už sami znáte z její předchozí tvorby (Cvokyně, Rybí hry, Blues zmražené kočky…). Bude to úplně první veřejné čtení ukázky z téhle její nové knížky a Eva rozhodně JE zkušený autor.

Další autorkou, která si Vás přijde naklonit, ale hlavně zpříjemnit už i tak dost příjemnou sestavu tvůrců, je Helena Beránková. V minulém měsíci měla křest své pohádkové knížky pro dospělé (trochu něco na způsob Exupéryho Malého Prince nebo Coelhova Alchymisty). Ráda ji tedy představí i Vám … a kdoví, jestli odoláte a útlé dílko si od ní hned nezakoupíte …

Třetí a poslední grácií v této řadě bude Hana Raddová. O ní Vám tolik prozrazovat nebudu, protože to zvládne ona sama svou vřelou a odvážnou povídkou Pokušení.

Jak tedy vidíte, program vypadá výborně a mně nezbývá než Vás ještě jednou osobně pozvat, shora zmíněným řádně „natěšit“ a strávit nakonec se všemi prima večer!

PŘIJĎTE A VEZMĚTE S SEBOU I VEŠKERÉ UMĚNÍMILOVNÉ PŘÁTELE A TŘEBA I TY, KTEŘÍ MAJÍ RÁDI DOBRÉ VÍNO. TOHO JE NA GRÉBOVCE DOSTATEK!

Pozvánka se kliknutím myší na pozvánku nechá zvětšit.
 

TOPlist