Jaký byl mexický víkend v restauraci Bůrovna v Sobotce

14. 8. 2012

Tak především, přes některé úvahy místních, že to nikdo nebude jíst, se toto nepotvrdilo. Šéfkuchař pan Kratochvíl vyprodal vše do posledních zásob.
Se všemi nabízenými specialitami mexické kuchyně byla spokojenost a naprosto nepřekonatelný byl dezert, ovocná Tostadas se zmrzlinou (smažená kukuřičná tortilla se skořicí a cukrem, zdobená ovocem, smetanou a karamelovým přelivem). Karamelový přeliv byl umocněn kozím sýrem, který karamelu dodal zajímavou skvělou chuť.

A podařilo se vytáhnout z pana Kratochvíla, co plánuje na příští kulinářskou akci. Budou to zvěřinové hody.

Nebude to lehké, v Sobotce a okolí jsou zvěřinové hody vždy na vysoké úrovni, ale s bažantími stehýnky podávanými s červeným zelím a špekovým knedlíkem ochutnáme zase něco jiného, co v Sobotce a okolí ještě nebylo nabízeno.

Foto Peba
Fotografie se kliknutím myší na fotografii nechají zvětšit.
 

TOPlist